Vi har nå lansert vår første mobilapplikasjon! For øyeblikket er den kun tilgjengelig til Android, men en iPhone app kommer snart. “Deriva Nyheter” er en gratis nyhetsleser for norske nettaviser. Denne appen lar deg enkelt og raskt få en oversikt over dagens toppsaker innen ulike områder. Ved å se hva som er populært i sosiale medier kan vi identifisere toppsakene i det norske nyhetsbildet.

Appen er en HTML5 applikasjon og man trenger touchscreen og internett-tilgang for at den skal fungere. Den er kompatibel med Android 2.3.3 og oppover, og er hovedsakelig designet for mobiler men vil også fungere på tablets.

Søk etter “Deriva Nyheter” i Android Market eller last ned appen her.


Om du har spørsmål, tips eller problemer angående applikasjonen, ta kontakt med oss på epost () eller på Facebook.
Les mer om hvordan Deriva.no fungerer her. Følg oss på Twitter: @tvitre