Vi startet året med å lansere tre nye nettsider:


retweet.no
Retweet.no er en nettside som viser topp retweets fra norske twitterbrukere, og viser hva som opptar nordmenn til en hver tid.


instanor.no
Denne nettsiden viser Instagram-bilder delt av norske brukere. Instanor.no gir et godt inblikk i hva som skjer rundt omkring i Norge.


vine.tvitre.no
Da Facebook kjøpte Instagram bestemte Twitter seg for ikke å kopiere Instagram, men i stedet komme med “the next big thing”. I slutten av Januar lanserte de den nylig oppkjøpte tjenesten ‘Vine‘. Vine lar brukere laste opp små video-snutter som varer bare et par sekunder. På vine.tvitre.no viser vi ‘vines’ delt av norske twitterbrukere.Tvitre.no fyller snart fire år og i den anledning kommer vi til å lansere en ny og oppdatert nettside. Følg med videre!